x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii PMP cer demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM: Nu poate fi și popă, și hoț

Liderii PMP cer demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM: Nu poate fi și popă, și hoț

13 Aug 2020   •   14:54
Liderii PMP cer demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM: Nu poate fi și popă, și hoț

Sorin Grindeanu nu poate fi „și popă, și hoț” și trebuie să demisioneze de la ANCOM, consideră liderii PMP, care acuză implicarea activă a acestuia în activitatea PSD.

„Partidul Mișcarea Populară solicită președintelui PSD, Marcel Ciolacu, în calitatea sa de lider politic, pe de-o parte, și de președinte al Camerei Deputaților, pe de altă parte, să respecte legile României, în litera și spiritul lor, indiferent dacă interesele de grup îi dictează altfel. Sorin Grindeanu ocupă funcția de președinte al ANCOM, funcție care, conform legii de organizare a autorității respective, este incompatibilă cu orice altă funcție publică sau privată, cu excepția celor didactice. Din această poziție, Grindeanu nu poate participa în niciun fel la viața politică a unui partid politic. Mai plastic fie spus, nu poate fi <și popă, și hoț>. Trebuie să părăsească de urgență această funcție”, se arată într-un comunicat de presă.

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat că este membru PSD şi că o perioadă scurtă de timp va mai ocupa funcţia de preşedinte al ANCOM, o funcţie apolitică.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu