x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii USR, acuzaţi că fac jocurile PSD în Capitală

Liderii USR, acuzaţi că fac jocurile PSD în Capitală

11 Aug 2020   •   12:17
Liderii USR, acuzaţi că fac jocurile PSD în Capitală

Eugen Tomac, liderul PMP respinge acuzațiile potrivit cărora candidatura lui Traian Băsescu ar ajuta-o pe Gabriela Firea la alegerile locale și îi acuză pe liderii USR că nu și-au dorit un front comun anti-PSD în Capitală.

 

Într-un mesaj postat pe Facebook, Eugen Tomac îi invită pe toți cei care îi acuză nejustificat să renunțe la dubla măsură și să-i întrebe pe cei din USR de ce nu și-au dorit un front comun anti PSD în Capitală”. El spune că PMP și-a dorit candidat comun, însă USR s-a opus.

„PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. Conducerea USR a fost ultima care și-a asumat această candidatură, impunând totodată condiția de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în București, aceia sunt cei de la USR! Noi suntem obligați să mergem cu cei mai buni candidați la Primăria Capitaliei și la sectoare, pentru că nu a existat dorință, nici voință pentru candidați comuni anti PSD”, a încheiat liderul PMP.

Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, iar anunțul a fost făcut de liderul PMP, Eugen Tomac.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianța PNL-USR în Capitală.

Mediafax

×
Subiecte în articol: eugen tomac