x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Listă-“bombă” pentru CGMB. Primul pe lista de consilieri ai lui Firea este Petre Roman

Listă-“bombă” pentru CGMB. Primul pe lista de consilieri ai lui Firea este Petre Roman

de Ion Alexandru1    |    18 Aug 2020   •   08:05
Listă-“bombă” pentru CGMB. Primul pe lista de consilieri ai lui Firea este Petre Roman
Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Fostul premier Petre Roman, ex-membru al PNL, dar și Anghel Iordănescu, fost selecționer al echipei naționale de fotbal, precum și Dumitru Dragomir, deschid lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București. Anunțul și prezentarea au fost făcute, ieri după-amiază, de primarul general în exercițiu, Gabriela Firea, în cadrul unei conferințe de presă.

„Venim cu o listă de profesioniști, oameni care iubesc Capitala. Domnul Petre Roman deschide, alături de mine, lista. De asemenea, veți observa sportivi, campioni, pentru că administrația este exact ca sportul. Contează doar performanța. De asemenea, îndrăgita actriță Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureștiul trebuie să fie în continuare o capitală culturală”, a precizat candidatul PSD. 

Petre Roman a declarat că decizia de a o susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei era deja luată, însă a considerat că nu se mai pune problema să stea pe margine și să dea sfaturi. „M-am decis să intru în luptă și să fac ceva pentru bucureșteni”. La rândul lui, Dumitru Dragomir a precizat că a venit alături de Gabriela Firea pentru că știe cu siguranță că aceasta va câștiga. „Mie nu-mi place să pierd”, a conchis acesta. 
 

×
Subiecte în articol: gabriela firea