x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban, discurs înlăcrimat în Parlament

Ludovic Orban, discurs înlăcrimat în Parlament

20 Sep 2011   •   11:49

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, astazi, in plenul Parlamentului ca nu-si va exprima votul in ceea ce priveste nominalizarea fratelui sau, Leonard Orban, in calitatea de ministru al Afacerilor Europene. El a spus ca se afla intre ciocan si nicovala, respectiv intr-o dilema pe care nu o doreste nimanui.

"Azi nu pot sa votez nici 'pentru', ar insemna sa votez cu Guvernul Boc, un lucru pe care nu-l voi face nicodata, pentru ca tot ceeea ce s-a nascut din Traian Basescu nu a facut altceva decat sa dea foc Romaniei si sa creeze un rau imens fiecaruia dintre romani. Si pe toti cei care se uita cas la mine din tabara opozitiei, invidiindu-ma unii sau vorbind pe la colturi ca, uite, domne’ in ce familie e asta, in care un frate este la putere si un frate in opozitie, am sa le spun nu pot sa votez impotriva fratelui meu, pentru ca niciodata nu am sa fac nimic rau, nimic impotriva niciunui membru al familiei mele", a spus deputatul liberal.

Pe de alta parte, el le-a transmis democrat-liberalilor sa nu creada ca se va face primavara doar cu o floare.

"Sa nu credeti ca, daca astazi il votati pe Orban ministru, problema absorbtiei fondurilor europene e rezolvata. Veti avea un om care isi risca o cariera profesionala fara cusur, care isi risca credibilitatea pe care o are in fata oficialilor europeni si pe plan intern. Sa nu va imaginati ca risca pentru voi, o face numai si numai pentru ca altfel riscam ca pe termen mediu si lung sa privam Romania de miliarde de euro", a conchis Ludovic Orban.

×