x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban este nevoit să îl înlocuiască pe Costel Alexe la Ministerul Mediului

Ludovic Orban este nevoit să îl înlocuiască pe Costel Alexe la Ministerul Mediului

28 Sep 2020   •   11:48
Ludovic Orban este nevoit să îl înlocuiască pe Costel Alexe la Ministerul Mediului

Ludovic Orban este nevoit să renunțe la ministrul Mediului, Costel Alexe, după ce acesta a câștigat președinția Consiliului Județean Iași. Alexe a obținut 38% din voturi, după numărarea buletinelor din peste 82% de secții de votare.

„Miniștrii care au câștigat alegerile locale se vor duce pe pozițiile oferite de cetățeni și vor veni miniștri care să le ia locul”, a declarat Orban, la România TV.

Costel Alexe a declarat că se bucură foarte mult că PNL a câștigat la Iași pentru prima data în 30 de ani.

„ Aceasta este o victorie nu doar a PNL, ci este mai degrabă o încredere pe care ieşenii şi-o pun în listele consilierilor locali şi judeţeni, primari. Îi felicit pe toţi primarii din judeţ care şi-au câştigat mandatele astăzi, cred că sutele de consilieri locali şi judeţeni care zi de zi în această precampanie şi campanie electorală au promovat principiile şi programul nostru de guvernare locală şi judeţeană. Vreau să îi asigur pe ieşeni că anii ce vor urma vor fi ani în care împreună cu ei va fi o victorie a judeţului nostru”, a spus Costel Alexe.

De asemenea, primarul Iașiului a afirmat că are convingerea că va face o echipă bună cu viitorul președinte al Consiliului Județean Iași.

„Te felicit, dragă Costel Alexe, am încredere în tine. Vreau să arătăm ieşenilor că există şi alt drum şi acest drum trebuie să fie cel care să le aducă un nivel de trai mai bun. Decalajele dintre municipiul Iaşi şi restul localităţilor din judeţ este atât de mare, încât va fi foarte mult de muncă.

Sunt convins că în echipă, aici, în capitala celor trei Uniri, energiile puse la un loc vor arăta că se poate”, a spus Mihai Chirica.

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban costel alexe