x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Este pregătit proiectul de hotărâre de guvern pentru numirea noului prefect

Ludovic Orban: Este pregătit proiectul de hotărâre de guvern pentru numirea noului prefect

22 Oct 2020   •   17:50
Ludovic Orban: Este pregătit proiectul de hotărâre de guvern pentru numirea noului prefect
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi, la Giurgiu, că ministrul de Interne urmează să înainteze proiectele de hotărâre de guvern pentru eliberarea din funcție a prefectului Capitalei și numirea unui nou prefect.

„Chiar am vorbit cu domnul ministru de Interne şi mi-a spus că este pregătit să înainteze cele două proiecte de hotărâre de guvern, respectiv proiectul de hotărâre de guvern pentru eliberarea din funcţie a actualului prefect şi de hotărâre de guvern pentru numirea noului prefect", a declarat Orban.

De asemenea, Orban a menționat că în ședința de guvern de joi va evalua activitatea prefecților din fiecare județ, iar în funcție de modul în care își îndeplinesc atribuțiile vor fi luate decizii.

Șeful Executivului a menționat anterior că prefectul Capitalei urmează să fie schimbat din funcție în ședința de guvern de joi și că o posibilă variant de înlocuitor este Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu, în prezent șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba. Acesta s-a înscris în PNL în iulie 2020. 

 

×