x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Ludovic Orban, vizită oficială în Franța

VIDEO. Ludovic Orban, vizită oficială în Franța

26 Oct 2020   •   17:50
VIDEO. Ludovic Orban, vizită oficială în Franța
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

UPDATE. 

------------------------------------------------------

Știre inițială. Premierul Ludovic Orban se va afla, luni și marți, într-o vizită oficială în Franța, unde se va întâlni cu omologul său francez, Jean Castex. 

Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și ministrul Agriculturii, Adrian Oros. 

Guvernul informează că premierul Orban va avea convorbiri oficiale cu premierul Franței, luni. De asemenea, cei doi urmează să participe la o ceremonie de semnare a unor documente bilateral. 

Totodată, prim-ministrul Orban se va întâlni, luni, și cu președintele Partidului „Les Republicains”, Christian Jacob, la sediul Ambasadei României de la Paris. 

În cadrul vizitei, Ludovic Orban va mai avea întâlniri cu preşedintele Adunării Naţionale a Republicii Franceze, Richard Ferrand, cu preşedintele Senatului, Gerard Larcher, cu reprezentanţi ai Consiliului întreprinderilor Franţa - România din cadrul Mişcării Întreprinderilor din Franţa (MEDEF), precum şi cu reprezentanţi ai comunităţii de români din Franţa.

Pe agendă se mai află participarea la reuniunea Consiliului Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică şi o întrevedere cu secretarul general al OCDE, Angel Gurria.

Știre în curs de actualizare…
 

×
Subiecte în articol: ludovic orban franta