x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Macovei: O să continuăm să ne batem pentru ceea ce am propus

Macovei: O să continuăm să ne batem pentru ceea ce am propus

05 Mar 2011   •   15:12
Macovei: O să continuăm să ne batem pentru ceea ce am propus
Sursa foto: Dragos Stoica /Jurnalul National
154908-.jpgEuroparlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, astăzi, că la şedinţa CNC a înregistrat "o bătălie pierdută" în privinţa introducerii principiilor de integritate în Statutul partidului, dar a precizat că va continua să susţină aceleaşi lucuri la Convenţia PDL.

Macovei a fost întrebată, după şedinţa CNC al PDL, de ce propunerile sale privind principiile de integritate au înregistrat reacţii negative din partea liderilor PDL şi membrilor acestui partid. "Sincer să spun, nu mă interesează ce se spune. Eu îmi urmez drumul şi această bătălie, ok, e pierdută astăzi. Nu noi am pierdut ceva astăzi, dar continuăm şi la Convenţie să susţinem aceleaşi lucruri", a declarat Monica Macovei, potrivit Mediafax.

Ea a precizat că integritatea nu este o modă, ci un "mod de viaţă". "Suntem consecvenţi şi o să continuăm să ne batem pentru ceea ce am propus. Faţă de ceea ce s-a discutat astăzi aş vrea să subliniez un lucru: integritatea nu este o modă, integritatea este un mod de viaţă", a mai spus Monica Macovei.

CNC al PDL a adoptat, astăzi, modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director, cu şapte abţineri şi trei voturi "împotrivă" aparţinând lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu.

×