x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, atac la premier: Nu erau de ajuns problemele cu alcoolul la volan, a țepuit și o bancă americană

Marcel Ciolacu, atac la premier: Nu erau de ajuns problemele cu alcoolul la volan, a țepuit și o bancă americană

16 Aug 2021   •   14:42
Marcel Ciolacu, atac la premier: Nu erau de ajuns problemele cu alcoolul la volan, a țepuit și o bancă americană

Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Nu era de îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîțu a țepuit și o bancă americană”.

„Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent! Nu era de îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîțu a țepuit și o bancă americană! Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri și ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generații întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!? Mă întreb cum mai poate fi de încredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?”, reacționeacă Marcel Ciolacu.

Liderul PSD întreabă „cum vor sta astăzi, la aceeași masă, <2 Dosare> Cîțu și Barna”.

„Mă întreb cum vor sta astăzi, la aceeași masă, <2 Dosare> Cîțu și Barna?! Așa cum a țepuit o bancă americană și a dispărut, Florin Cîțu țepuiește astăzi toți românii prin datorii record făcute în numele lor (50% din PIB), înainte să dispară…din nou”, conchide social-democratul.

Agenţia MEDIAFAX şi Aleph News au obţinut în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, şi dosarul civil al premierului Florin Vasile Cîţu, aşa cum el a fost pus la dispoziţie de către autorităţile judiciare americane. La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu florin citu