x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, critici la adresa Guvernului: Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot.

Marcel Ciolacu, critici la adresa Guvernului: Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot.

08 Feb 2021   •   16:10
Marcel Ciolacu, critici la adresa Guvernului: Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, în cadrul unei postări pe contul său de Facebook, coaliția aflată la guvernare. Ciolacu spune că în ciuda promisiunilor din campania electorală, coaliția a „dat drumul austerității”.

„În campania electorală, au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda. De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu școli deschise! Practic, astăzi au îngropat speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat. Speranțele întregului mediu de afaceri la o revenire spre normalitate a economiei! Și este doar începutul unui tunel lung și negru al austerității.”, a scris Ciolacu.

De asemenea, acesta a afirmat că României îi va lua minimum cinci ani „pentru a ieși din groapa în care ne-au aruncat acești incompetenți”.

„Nimic pentru popor, totul pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor. Pentru toți cei pe care i-au plantat în funcții plătite gras. Pentru ei au bani! În rest, o mare de incompetență și nicio soluție pentru redresarea economiei, pentru lupta împotriva pandemiei sau pentru protejarea nivelului de trai.”, mai scrie acesta.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu