x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD. A obținut 1.310 de voturi la congresul PSD

Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD. A obținut 1.310 de voturi la congresul PSD

22 Aug 2020   •   15:28
Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD. A obținut 1.310 de voturi la congresul PSD
Sursa foto: Lucian Alecu

Marcel Ciolacu este noul președinte al PSD. El a câștigat alegerile, la congresul extraordinar de sâmbătă, cu 1.310 voturi, susțin surse din rândul partidului.

Potrivit surselor citate, moțiunea lui Marcel Ciolacu a obținut 1.310 voturi, Eugen Teodorovici - 91, iar 49 de voturi au fost nule.

Ciolacu a candidat alături de o echipă la alegerile pentru șefia partidului.

„Eu vreau un PSD condus de o echipă. Și de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni! Oameni care și-au dovedit competența atât în organizațiile, cât și în comunitățile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”, a declarat Ciolacu înainte de vot.

Din echipa sa fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

Pentru șefia partidului a candidat și Eugen Teodorovici, care contestă ultimele decizii ale conducerii interimare a partidului, inclusiv procedura de alegere a noii conduceri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu congres psd