x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu îi numește pe guvernanți „Duduienii galbeni” și îi amenință cu DNA

Marcel Ciolacu îi numește pe guvernanți „Duduienii galbeni” și îi amenință cu DNA

06 Aug 2020   •   20:10
Marcel Ciolacu îi numește pe guvernanți „Duduienii galbeni” și îi amenință cu DNA

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că formațiunea pe care o conduce urmează să depună plângeri penale la DNA împotriva tuturor liberalilor care „au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității”. Social-democratul susține că există o campanie masivă de racolare a primarilor PSD, prin promisiuni și amenințări. 
Într-o postare pe Facebook, Ciolacu scrie că „toți Duduienii galbeni din Guvern” trebuie să meargă „la pușcărie”. „Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare! Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mita politică”, susține Marcel Ciolacu.
Acesta precizează că liberalii „cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat”. „Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor”, mai scrie liderul PSD.
Ciolacu le cere primarilor social-democrați să reziste acestor presiuni, subliniid că „sfârșitul acestor mafioți este aproape”. Liderul PSD a adăugat că formațiunea sa depus la DNA o plângere penală împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu. „Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate. România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni”, a conchis Marcel Ciolacu.

 

×