x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Cîțu trebuie să plece. Dar, odată cu el, să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui

Marcel Ciolacu: Cîțu trebuie să plece. Dar, odată cu el, să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui

04 Sep 2021   •   08:55
Marcel Ciolacu: Cîțu trebuie să plece. Dar, odată cu el, să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că premierul Florin Cîțu trebuie să plece din fruntea Guvernului. Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui, mai spune Ciolacu.

Președintele PSD a scris un mesaj pe Facebook și le-a cerut miniștrilor USR PLUS să plece de la Palatul Victoria împreună cu premierul Florin Cîțu.

„Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă”, a anunțat Marcel Ciolacu, pe rețeaua de socializare.

Liderul PSD a vorbit despre o alianță USR- AUR care ar trebui să ofere o soluție pentru ieșirea din criză.

„Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități”, a declarat Ciolacu.

USR PLUS și AUR au depus vineri seara, la Parlament, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea nu poate fi aprobată decât dacă este votată și de parlamentarii PSD.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu