x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu

Marcel Ciolacu: Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu

14 Apr 2021   •   12:05
Marcel Ciolacu: Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români „care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea”.

„Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă”, transmite Marcel Ciolacu.

El spune că în funcția de ministru al Sănătății trebuie pus „un profesionist”.

„PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară”, conchide Ciolacu.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri dimineață, că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătații a lui Vlad Voiculescu. Interimatul funcției urmează să fie asigurat de Dan Barna.

De asemenea, Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar de stat al Ministerului Sănătății.

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu Marcel Ciolacu