x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Vela, despre dosarul privind intervenţia jandarmilor în 10 august: Va fi desecretizat în această săptămână

Marcel Vela, despre dosarul privind intervenţia jandarmilor în 10 august: Va fi desecretizat în această săptămână

13 Noi 2019   •   10:44
Marcel Vela, despre dosarul privind intervenţia jandarmilor în 10 august: Va fi desecretizat în această săptămână
Sursa foto: antena3

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat că dosarul privind intervenţia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat în această săptămână.

"Va fi desecretizat în această săptămână şi veţi fi la curent cu această acţiune care se va derula la MAI. Este posibil să-l desecretizăm, sunt câteva proceduri în care sunt implicate şi alte instituţii, dar răspunsul meu este cât mai repede, până vineri cel târziu", a declarat Marcel Vela, marţi, la postul de radio Europa FM.

El a precizat că nu poate da un răspuns foarte clar, pentru că trebuie să comunice şi cu alte instituţii pentru a primi un aviz de desecretizare.

"Eu sunt sigur că va fi foarte repede primit răspunsul, însemnând ore, nu zile, şi în acest context, începând de mâine, oricând este posibil să facem un comunicat pe această temă. Veţi afla toată derularea evenimentelor, implicarea instituţiilor şi tot ceea ce conţine acel raport", a mai spus Vela. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Marcel Vela