x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Fifor, candidat PSD la Arad, în alianță cu ALDE și PNȚCD

Mihai Fifor, candidat PSD la Arad, în alianță cu ALDE și PNȚCD

de Ion Alexandru    |    05 Aug 2020   •   08:47
Mihai Fifor, candidat PSD la Arad, în alianță cu ALDE și PNȚCD

Fost ministru al Apărării Naționale, dar și al Internelor în cadrul guvernelor Tudose și Dăncilă, Mihai Fifor, și-a lansat, ieri, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Arad. Filiala locală a PSD, pe care Fifor o conduce, a decis, totodată, să încheie o alianță politică, în vederea alegerilor locale din 27 septembrie, cu ALDE și Partidul Național Țărănesc – Creștin Democrat (PNȚCD). Colaborarea dintre cele trei partide la nivel local se numește Platforma Social-Liberal Creştină (PSLC). 


„O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susţinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa - preşedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru - vicepresedinte PSD şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa”, a precizat Mihai Fifor. Acesta a adăugat că, pe lângă candidatura sa la Primăria Arad, s-a decis ca PSD să meargă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean cu Ruben Budău. Fifor explică de ce PSD nu merge singur în această bătălie locală.

„Este nevoie de o o echipă cât mai mare pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, ce a căpuşat Aradul în ultimii 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulţi. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la oraşele din jurul nostru, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Ne dorim şi noi un Arad modern, european şi cool”, a conchis Fifor.
 

×