x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose îl atacă pe Cîțu: Copilul durerii pleacă la Bruxelles cu temele nefacute!

Mihai Tudose îl atacă pe Cîțu: Copilul durerii pleacă la Bruxelles cu temele nefacute!

de Alice Petrescu    |    09 Feb 2021   •   10:19
Mihai Tudose îl atacă pe Cîțu: Copilul durerii pleacă la Bruxelles cu temele nefacute!
Sursa foto: Karina Knapek

Mihai Tudose il ironizeză din nou pe premierul Florin Citu, de data aceasta cu ocazia vizitei de lucru pe care şeful Executivului o va face miercuri şi joi la Bruxelles. Fostul premier, spune că Florin Cîţu  nu va putea prezenta un plan coerent pentru banii europeni dat fiind faptul că are în spate „greaua moştenire”, lăsată chiar de acesta, când era Ministrul Finanţelor.
 


 

Fostul premier mai spune că miza vizitei la Bruxelles a premierului este de a obţine permisiunea pentru un deficit bugetar cât mai mare, întrucât „ne-a pregătit psihologic” deja pentru o ţintă de 7-7,1%.

Asta e miza vizitei lui: să obţină/ negocieze permisiunea pentru un deficit bugetar cât mai mare. Ne-a pregătit deja psihologic pentru o ţintă asumată de 7-7,1%, mai scrie europarlamentarul PSD pe Facebook.

Potrivit unui comunicat de presă al guvernului, programul vizitei premierului Florin Cîţu la Bruxelles include întrevederi cu principalii lideri europeni, între care preşedinţii Consiliului European, Charles Michel, Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi al Parlamentului European, David Sassoli, precum şi cu vicepreşedinţii executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager şi Valdis Dombrovskis.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose