x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose, ironic cu Adina Vălean: Deturna-v-aș...

Mihai Tudose, ironic cu Adina Vălean: Deturna-v-aș...

de Alice Petrescu    |    24 Mai 2021   •   15:30
Mihai Tudose, ironic cu Adina Vălean: Deturna-v-aș...

Fostul premier Mihai Tudose comentează sarcastic pe pagina sa de socializare, reacția comisarului european pe Transporturi, Adina Vălean, referitoare la „avionul deturnat de Lukașenko”: „Salut cu mândrie declarația comisarului european despre isprava cu avionul deturnat de Lukashenko! Glumesc, evident”.

 

Pe lângă ironii, europarlamentarul PSD critică și faptul că, în timp ce „toată lumea civilizată este oripilată și maxim de nervoasă pe gestul incalificabil de terorism de stat.... comisaru’ european PNL, direct responsabil, se declară mulțumită în numele rudelor celor care au reușit să ajungă la destinație”.

„Vorba unui prieten: "Dacă mai trăia, liberalismul românesc ar fi împlinit azi 146 ani", conchide social-democratul.

Adina Vălean, comisarul european pentru Transporturia a anunțat pe Twitter că avionul care a fost deturnat de Belarus a decolat duminică seara de la Minsk, spre Vilnius, destinația inițială a aeronavei.

„Vești minunate pentru toată lumea, în special pentru familiile și prietenii oamenilor de la bord”, a scris Vălean pe rețeaua de socializare.

Adina Vălean  a primit critici şi din partea foștilor miniștri de externe din Suedia și Polonia.

"O veste bună pentru toată lumea? Serios? Pentru toată lumea?”, a scris Carl Bild, fostul ministru de Externe al Suediei.

Un avion al Ryanair, care efectua un zbor pe ruta Atena – Vilnius a aterizat duminică pe Aeroportul Național din Minsk, după recepţionarea unui mesaj privind existenţa unei bombe la bordul aeronavei.Potrivit publicaţiei Der Spiegel, un activist al opoziţiei din Belarus, Roman Protasewitsch, a fost reţinut imediat după aterizarea avionului la Minsk.Toţi pasagerii avionului au fost supuşi unor verificări imediat după aterizare.

 

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose