x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Sportului și-a cerut scuze față de vicecampioana olimpică Ana Maria Popescu. „Pentru mine este campioana de aur, se știe că sunt alături de ea”

Ministrul Sportului și-a cerut scuze față de vicecampioana olimpică Ana Maria Popescu. „Pentru mine este campioana de aur, se știe că sunt alături de ea”

29 Iul 2021   •   09:55
Ministrul Sportului și-a cerut scuze față de vicecampioana olimpică Ana Maria Popescu. „Pentru mine este campioana de aur, se știe că sunt alături de ea”
Sursa foto: FB Ministerul Tineretului și Sportului

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, și-a prezentat scuze față de vicecampioana olimpică Ana Maria Popescu. La două zile distanță, Eduard Novak și-a prezentat scuzele și a spus că declarația sa a fost interpretată greșit. 

„Îmi pare foarte, foarte, foarte rău. S-a înțeles foarte greșit. Dacă nici eu nu înțeleg sacrificiul unei sportive care participă la 5 Jocuri Olimpice, chiar nimeni nu înțelege. Și eu voi participa la a 5-a ediție a Jocurilor Paralimpice, știu cum este să muncești. S-a înțeles greșit. A reacționat în felul ei, nicio problemă. Ea este o sportivă. Eu sunt ministru, datoria mea e să reprezint sportul românesc în orice condiții, chiar dacă sunt înjurat, atacat. 

Nu contează, trebuie să văd dincolo de aceste lucruri, ce este mai bine pentru sportivi. Dacă până acum m-aș fi supărat pentru unele atacuri, atunci jumătate din Federații nu ar mai fi primit finanțare. Trebuie și vreau să fiu un ministru bun, alături de sportivi. Sincer, îmi pare rău, pentru mine Ana Maria este campioana de aur, se știe că sunt alături de ea”, a declarat Novak la TVR 1.

×
Subiecte în articol: eduard novak ana maria popescu