x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moșteanu: Am discutat cu cei de la AUR. Avem 122 de semnături, deci putem depune moțiune de cenzură

Moșteanu: Am discutat cu cei de la AUR. Avem 122 de semnături, deci putem depune moțiune de cenzură

02 Sep 2021   •   14:13
Moșteanu: Am discutat cu cei de la AUR. Avem 122 de semnături, deci putem depune moțiune de cenzură
Sursa foto: Sursa: Facebook

Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că vineri va avea loc o ședință a coaliției.

„Premierul Cîțu a pierdut susținerea USR PLUS pentru a conduce în continuare acest guvern de coaliție. În acest moment, Cabinetul funcționează fără o susținere majoritară parlamentară. Am cerut coaliției o întâlnire în cursul zilei de astăzi, nu a fost posibilă, înțelegem că mâine ne vom întâlni în ședință de coaliție, în care premierul Cîțu trebuie să înțeleagă să facă un pas în spate. Și-a dovedit limitele, a dovedit că a folosit abuzuv puterea cu care a fost învestit de căte această coaliție și cerem PNL să facă o nouă propunere de premier”, a declarat Moșteanu.

Acesta susține că USR PLUS vrea să continue coaliția de guvernare, cu această structură ministerială: „Referitor la zvonurile din spațiul public: nu se pune problema să facem schimb de ministere, tot felul de trocuri. Avem o structură, niște portofolii ministeriale și așa va rămâne”.

Moșteanu a anunțat că USR PLUS a discutat cu AUR pentru o eventuală moțiune de cenzură.

„Următorul pas este ședința de coaliție, apoi dacă Florin Cîțu se agață de scaunul de la Palatul Victoria, așa cum l-am pus în Parlament, îl vom da jos tot în Parlament. Am discutat cu toate partidele politice despre o eventuală moțiune de cenzură. (...) Am discutat cu cei de la AUR pentru a vedea dacă avem o variantă de a strânge semnăturile. Împreună cu AUR avem 122 de semnături, deci putem depune o moțiune de cenzură. Rămâne să discutăm despre text. Aș vrea să nu ajungem aici, dar asta depinde de doar de maturitatea politică a Florin Cîțu”, a mai spus deputatul US PLUS.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ionuț Moșteanu