x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE Moţiunea de cenzură, citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, în lipsa lui Cîțu

UPDATE Moţiunea de cenzură, citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, în lipsa lui Cîțu

30 Sep 2021   •   15:07
UPDATE Moţiunea de cenzură, citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, în lipsa lui Cîțu
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

UPDATE Moţiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat a fost citită, astăzi, în Parlament.

Au fost în plen doar parlamentarii PSD, AUR şi UDMR, pentru că aleşii USR nu vor să participe la dezbatare, deşi au anunţat că vor vota moţiunea. 

Nici parlamentarii PNL nu vor veni la şedinţă. De altfel, aceştia din urmă sunt ameninţaţi cu excluderea dacă participă la dezbateri. 

Peste 280 de parlamentari vor vota moţiunea de cenzură, a declarat, joi, Ionuţ Moşteanu. 

Purtătorul de cuvând USR-PLUS a mai precizat că membrii partidului din care face parte vor vota pentru căderea guvernului Cîţu, indiferent de rezultatul congresului USR-PLUS.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost citită astăzi în plenul Parlamentului, iar dezbaterea și votul vor avea loc marți.

 

Stire initiala Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului joi după-amiază, în lipsa lui Cîțu. Premierul merge la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoșoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc de la ora 14.00 și va fi prezentată moţiunea de cenzură a PSD, în absența premierului.

Florin Cîțu va fi prezent la momentul deschiderii traficului pe Pasajul Mogoșoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată pe 5 octombrie. USR și AUR au anunțat că o vot vota.

Marcel Ciolacu le-a cerut parlamentarilor PSD să evite adunările publice cu multe persoane și evenimentele care pot fi amânate pentru a nu se îmbolnăvi de COVID-19, în contextul în care marți trebuie să fie prezenți în Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură.

(sursa: Mediafax)

×