x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moţiunea de cenzură. Liviu Dragnea: Vom fi prezenţi în sală, dar n-o să votăm!

Moţiunea de cenzură. Liviu Dragnea: Vom fi prezenţi în sală, dar n-o să votăm!

28 Sep 2015   •   16:20
Moţiunea de cenzură. Liviu Dragnea: Vom fi prezenţi în sală, dar n-o să votăm!
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că parlamentarii coaliţiei guvernamentale vor fi prezenţi în sală la moţiunea de cenzură, dar nu vor vota.

"Ne mai vedem mâine (marţi - n.r.) dimineaţă la 9,00 cu toate grupurile din coaliţie reunite. Decizia noastră e foarte clară: mâine vom fi prezenţi pentru a asigura cvorumul în sală, dar n-o să votăm moţiunea de cenzură. (...) Înaintea fiecărei moţiuni este firesc să avem o discuţie şi cu toate grupurile reunite, nu numai cu liderii coaliţiei. Oricum, nu o să vină toţi parlamentarii nici de la PSD, nici de la UNPR, nici de la ALDE, este important să asigurăm cvorumul mâine ca să se poată iniţia procedura, dar cei care vom fi în sală nu vom vota", a spus Dragnea la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

Preşedintele social-democraţilor a precizat că acesta a fost şi punctul de vedere al premierului Victor Ponta în cadrul şedinţei liderilor coaliţiei.

Parlamentul va dezbate marţi moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!".

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: liviu dragnea moţiunea de cenzură vot psd