x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nazare, despre premierul Cîțu: Cu WOW și cu fantastic nu o să mergeți în campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada

Nazare, despre premierul Cîțu: Cu WOW și cu fantastic nu o să mergeți în campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada

14 Sep 2021   •   20:39
Nazare, despre premierul Cîțu: Cu WOW și cu fantastic nu o să mergeți în campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada

Alexandru Nazare îl acuză pe premierul Florin Cîțu de iresponsabilitate, pentru că ascunde sau se face că nu observă problemele tot mai grave cu care se confruntă românii de rând și continuă pe linia unui discurs de genul „totul e fantastic”.

„A spus că suntem într-un mic impas. Mă întreb cum o fi arătând un impas mai mare? Ferească Dumnezeu de un impas serios. Mă gândesc cum ar arata un impas serios (…). Deci există o tensiune sociala acumulată și pe acest fond auzim că de fapt e Wow!” a afirmat Alexandru Nazare.

Fostul ministru de Finanțe n-a rata ocazia să-l ironizeze pe Florin Cîțu și pentru ultimele sale gafe de imagine. „Ați văzut filmulețul cu Superman (…) arata cam cât de mare e gradul de inadecvare. Oamenii se plâng, au griji, au probleme reale și pe de altă parte premierul postează filmulețe cu Superman. Și noi, partidul, noi trebuie să explicăm situația (…) Cu WOW și cu fantastic nu o să mergeți în campanie, cu WOW si cu fantastic o sa ne alerge lumea pe strada. PNL trebuie să revina în zona de responsabilitate și echilibru, să prezentăm soluții la probleme, nu să le ignorăm și să spunem că totul e fantastic”, a declarat Alexandru Nazare, la ședința PNL Olt.

 

Alexandru Nazare a vorbit, într-o altă întâlnire a PNL la Vâlcea, despre un aspect din PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă) despre care Florin Cîţu nu vorbeşte: şi anume condiţiile pe care România trebuie să le respecte pentru a putea accesa banii europeni. 

"Florin Cîţu a spus un lucru: că nu crede că a mai existat un premier al României mai transparent decât el. Aha... Păi şi atunci de ce condiţionalităţile din PNRR sunt în continuare strict secrete? Păi de ce sunt la confidenţial? Adică exact ce ar trebui noi să facem ca să luăm banii. Despre acele lucruri nu ştie nimeni? Adică nu e normal să le discutăm? Hai să zicem întâi în partid,în birouri, să ştim şi noi ce avem de făcut ca să luăm banii. La momentul ăsta nimeni nu ştie ce avem de făcut. Să vină să ne spună în partid, să prezinte în Parlament: uite, am negociat aceste condiţionalităţi. Uite ce ne aşteaptă. Dacă vrem banii, trebuie să facem următoarele lucruri.

Închei spunând că vă propun, pe 25 septembrie, să încheiem această aventură 'fantastică', cu ‚wow!’", a declarat, în discursul său, Alexandru Nazare.

×
Subiecte în articol: Alexandru Nazare florin citu