x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Trădare pentru Ludovic Orban! Nelu Tătaru a trecut în tabăra premierului Florin Cîțu

Trădare pentru Ludovic Orban! Nelu Tătaru a trecut în tabăra premierului Florin Cîțu

de Alice Petrescu    |    09 Iun 2021   •   20:37
Trădare pentru Ludovic Orban! Nelu Tătaru a trecut în tabăra premierului Florin Cîțu

Nelu Tătaru, preşedintele Organizaţiei judeţene a PNL Vaslui,  şi-a anunţat miercuri susţinerea pentru premierul Florin Cîţu, la şefia partidului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii a spus că "adevăraţii lideri se nasc atunci când există competiţie şi luptă directă", spunând despre Cîţu că poate fi "omul soluţiilor".

 

În plus, Nelu Tătaru a mărturisit că liberalii trebuie să fie deschişi şi să acorde votul celor care au soluţii pentru viitor.

"Să nu ne simțim unii mai buni decât ceilalți pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să ne ascultăm reciproc opiniile și să dăm un vot de încredere celor care au soluții pentru viitor. Viitorul este este despre TOȚI și pentru TOȚI!",  a mai scris fostul ministru al sănătății pe Facebook. 

Potrivit unor surse citate de stiripesurse.ro, trei organizații PNL au ales să schimbe tabăra şi urmează să îl susţină pe premierului Florin Cîțu la şefia organizaţiei centrale a PNL, scrie România TV.

Este vorba despre organizațiile de la Vaslui, Timișoara și Constanța, care ar ar urma să își anunțe susținerea pentru premier în perioada imediat următoare.
 

×
Subiecte în articol: nelu tataru