x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan: Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă și lipsită de respect a Gabrielei Firea

Nicușor Dan: Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă și lipsită de respect a Gabrielei Firea

05 Iun 2020   •   13:27
Nicușor Dan: Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă și lipsită de respect a Gabrielei Firea

Candidatul PSD-USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat, vineri, după ce viceprimarul general, Aurelian Bădulescu, i-a perturbat conferința de presă din Prelungirea Ghencea. ”Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant și laș”, spune el

”Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă și lipsită de respect a Gabrielei Firea, primarul PSD al Municipiului București, care și-a trimis în această dimineață adjunctul, pe viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, pentru a perturba conferința mea de presă dedicată eșecului celor 4 ani de activitate a actualei administrații pesediste a Capitalei. Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD - agresiv, arogant și laș. Gabriela Firea datorează scuze bucureștenilor pentru că a încercat să transforme într-un circ o evaluare public civilizată și argumentată”, se arată într-un comunicat de presă remis de Nicușor Dan MEDIAFAX.

El i-a transmis primarului PSD Gabriela Firea că nu se lasă intimidat de subordonații politici pe care îi mobilizează contra sa.

”Sunt convins că am alături de mine pe marea majoritate a bucureștenilor, care condamnă cu certitudine acest mod de a face politică – violent, jignitor și dezinteresat în raport cu problemele reale ale Capitalei. Salut în acest context atitudinea civică a celor care au reacționat pe loc la agresivitatea viceprimarului trimis de Gabriela Firea pentru a bloca mesajul meu către bucureșteni. Aceștia i-au reproșat pe bună dreptate reprezentatului PSD în fruntea Capitalei întârzierea lărgirii Bulevardului Prelungirea Ghencea, locul în care am dorit să susțin conferința de astăzi. Tot bruiajul Gabrielei Firea nu va reuși însă să acopere bilanțul negativ al celor 4 ani în care PSD a condus Bucureștiul. Cu primarul PSD Gabriela Firea, RADET a intrat în faliment, poluarea a atins cote alarmante (pentru care România a fost condamnată la Curtea de Justiție a UE), traficul s-a înrăutățit, companiile municipale au făcut un dezmăț pe bani publici, fondurile europene pentru proiecte esențiale au rămas neaccesate”, a conchis Nicușor Dan.

O conferință de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicușor Dan. La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a încercat să prezinte bilanțul mandatului Gabrielei Firea.

Mediafax

×
Subiecte în articol: nicusor dan