x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan depune plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea

Nicușor Dan depune plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea

22 Iun 2020   •   10:40
Nicușor Dan depune plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea

Deputatul independent Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a mers, luni, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București pentru a depune o plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea.

De asemenea, Nicușor Dan a depus plângere penală și împotriva șefului Poliției Locale și a directorului Companiei de salubritate din Sectorul 5.

„O să fie mâine la Parchet o plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, şefului companiei de salubritate de la sectorul 5 şi şefului Poliţiei locale de la sectorul 5”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă.

Plângerile penale vin în contextul în care conferința de presă susținută joi, 18 iunie, de Nicușor Dan a fost perturbată de claxoanele mașinilor de salubritate ale Sectorului 5.

Conferința de presă a fost susținută la intersecția dintre strada Progresului și strada Doctor Constantin Istrati, unde candidatul la Primăria Capitalei a prezentat un punct de vedere cu privire la proiectele dezbătute în ședința de Consiliul General al Capitalei.

 

 

×