x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE. Vlad Stoica este noul președinte al ANCOM

UPDATE. Vlad Stoica este noul președinte al ANCOM

13 Oct 2020   •   16:21
UPDATE. Vlad Stoica este noul președinte al ANCOM

UPDATE 2. Vlad Stoica a fost ales în funcția de președinte al ANCOM. Acesta a primit 283 de voturi „pentru” și 36 „împotrivă”.

Manuela Catrina a obținut 12 voturi „pentru” și 307 „împotrivă”, Ion Smeeianu a primit un vot „pentru” și 318 „împotrivă”, iar Mircea Rozolea a primit 23 de voturi „pentru” și 296 „împotrivă”.  

UPDATE 1. Ședința pentru alegerea noului președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a început.

Ședința este condusă de președintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc.

Votul va fi secret cu bile.

-----------------------------------------

Știre inițială. Noul șef al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) va fi ales marți de plenul reunit al Parlamentului.

În cursa pentru șefia ANCOM sunt patru candidați, care au fost validați luni în comisiile de specialitate: Vlad Stoica, fost șef al Cancelariei fostului premier Victor Ponta, Manuela Catrina, fost secretar de stat la Minsterul Comunicațiilor, Ion Smeeianu, fost șef al Poștei Române, și Mircea Rozolea.

Ședința plenului Parlamentului începe la ora 13:00.

Sorin Grindeanu ți-a dat demisia din funcția de președinte al ANCOM după ce pe 22 august, la Congresul PSD, a fost ales în funcția de vicepreședinte al partidului.  

×
Subiecte în articol: ANCOM parlament sorin grindeanu