x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică O conferință de presă a liberalilor, întreruptă de persoane în vârstă. Violeta Alexandru acuză PSD.

O conferință de presă a liberalilor, întreruptă de persoane în vârstă. Violeta Alexandru acuză PSD.

05 Iul 2020   •   13:49
O conferință de presă a liberalilor, întreruptă de persoane în vârstă. Violeta Alexandru acuză PSD.
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

O conferință de presă a Violetei Alexandru a fost întreruptă de un grup de pensionari, liberalii acuzând că grupul a fost trimis de PSD.

Unul dintre cetățenii nemulțumiți a ieșit în evidență în mod special, prin manifestări și țipete.

Conferința de presă a fost susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, care au prezentat bilanțul activității primarului sectorului 6 Gabriel Mutu și al PSD.

„E o ticaloșie sa te folosesti de drama acestor oameni. Eu acord audiente in fiecare marti. Acesti oameni trebuie sa stie ca PNL nu ii va minti. Nu asa se face politica in ziua de astazi, aruncand in fata oameni care au probleme reale pe care PSD nu le-a rezolvat dar pe care incearca sa le foloseasca impotriva noastra.”, a spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru s-a declarat „uimita cat de jos a ajuns PSD cu Gabriel Mutu, incat sa se foloseasca de drama acestor oameni. Eu ma uit in ochii dumneavoastra, cetatenii din sectorul 6, si va spun: daca echipa PNL a gresit in trecut fata de cetatenii acestui sector, va cerem scuze. Avem responsabilitatea sa demonstram ca orice derapaje s-ar fi intamplat in trecut in echipele partidului nostru nu se vor intampla iar”.

Ciprian Ciucu: a vorbit de calitatea infrastructurii, de reabilitatea termica scumpa si proasta, de locurile insuficiente din grădinițe, de constructii haotice si nesistematice. „Au aparut cartiere intregi nesistematizate si blocuri care nu aveau ce sa caute in zone deja aglomerarii. Zona Lacul Morii nu a fost amenajata, desi au existat promisiuni in acest sens. In sectorul 6 se da spaga pentru diferite autorizatii si aprobari”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: conferinta de presa Violeta Alexandru