x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Contăm pe o prezență masivă la dezbaterea pe legea bugetului

Orban: Contăm pe o prezență masivă la dezbaterea pe legea bugetului

01 Mar 2021   •   11:54
Orban: Contăm pe o prezență masivă la dezbaterea pe legea bugetului

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a propus ca dezbaterile pe legea bugetului să se facă în plen doar fizic și contează pe o prezență masivă la dezbateri.

„Propunerea mea este ca dezbaterile să se facă doar fizic pentru că nu avem posibilitatea tehnică de a organiza altfel plenul. Toți cei care pot să vină fizic vor fi prezenți fizic, avem două cazuri de persoane care din motive medicale este posibil să nu poată fi prezente”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

Întrebat ce șanse să treacă amendamentele depuse de PSD, Orban a spus că a fost solicitată mobilizarea tuturor parlamentarilor din cele trei formațiuni politice ale coaliției și contează pe o prezență masivă: Sunt convins că având o mobilizare exemplară vom reuși să adoptăm bugetul în termenul propus”.

În ce privește bugetul, Orban a spus că PNL îl susține, deoarece se bazează pe câteva obiective, între care acela de a pune bazele relansării economice: „Este un buget care crește semnificativ investițiile, un buget care alocă sume importante pentru susținerea companiilor și angajaților prin măsurile de susținere cunoscute”.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban