x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre demiterea lui Streinu Cercel: „A durat cam mult, puteam să ne mişcăm puţin mai repede, mai ales după acele grozăvii”

Orban, despre demiterea lui Streinu Cercel: „A durat cam mult, puteam să ne mişcăm puţin mai repede, mai ales după acele grozăvii”

23 Apr 2020   •   18:09
Orban, despre demiterea lui Streinu Cercel: „A durat cam mult, puteam să ne mişcăm puţin mai repede, mai ales după acele grozăvii”
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Premierul Ludovic Orban a spus, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că salută decizia ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, de demitere a lui Adrian Streinu-Cercel. „A durat cam mult, puteam să ne mişcăm puţin mai repede, mai ales după acele grozăvii”, a spus premierul.

Ludovic Orban a spus că este de acord cu demiterea lui Adrian Streinu Cercel de la Comisia anti-COVID a Ministrului Sănătății, însă spune că decizia a fost luată prea târziu.

„Salut decizia cu demiterea lui Cercel. Pe de altă parte a durat cam mult. Puteam să ne mişcăm puţin mai repede. Mai ales după acele grozăvii”, a spus Orban.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății, după ce în presă a apărut planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice, a anunțat ministrul Nelu Tătaru.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban