x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre scoaterea primarilor de pe listele de delegați: Noroc că nu-s atât de mulți satrapi

Orban, despre scoaterea primarilor de pe listele de delegați: Noroc că nu-s atât de mulți satrapi

13 Sep 2021   •   20:20
Orban, despre scoaterea primarilor de pe listele de delegați: Noroc că nu-s atât de mulți satrapi
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că liberalii au noroc că nu sunt atât de mulți satrapi, „precum Gheorghe Flutur” în partid. Declarația a venit după ce mai mulți primari ar fi fost scoși de pe listele de delegați.

„Au fost scoși patru sau cinci primari care își declaraseră opțiunea în favoarea mea. La Satu Mare au fost scoși trei primari, primarul de Abdud, cu cel mai mare număr de mandate, primărița de Tarna Mare... Sunt anumiți președinți care, pur și simplu, scot primari și alți oameni cu greutate și cu influență numai pentru faptul că mă susțin pe mine”, acuză Ludovic Orban.

El spune că primarii scoși de pe listele cu delegați la congres sunt oameni cu performanță electorală care au adus voturi pentru partid și cărora „li se interzice dreptul de vot la congres”.

„Noroc că nu sunt atât de mulți satrapi, precum Flurtur, în țară ca să se aplice această rețetă la nivel național”, mai spune Ludovic Orban.

El refuză să spună când a discutat ultima oară cu președintele Klaus Iohannis și se limitează să spună că are „o comunicare constantă instituțional” cu acesta.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban