x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban e sigur pe el: Am șanse mari să câștig, indiferent de moțiunea de cenzură

Orban e sigur pe el: Am șanse mari să câștig, indiferent de moțiunea de cenzură

03 Sep 2021   •   15:08
Orban e sigur pe el: Am șanse mari să câștig, indiferent de moțiunea de cenzură
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, că ultimele evenimente pot afecta opțiunile unora dintre delegații care vor participa la alegerile interne, însă el este sigur că poate câștiga al doilea mandat de președinte.

Orban a spus că delegații care și-au declarat susținerea pentru el la Congresul PNL din 25 septembrie nu și-au schimbat-o, în ciuda evenimentelor din ultima perioadă.

„Sigur că evenimentele care se petrec pe parcursul acestei perioade pot să afecteze opțiunile unora dintre delegați. Pe de altă parte, cel puțin foarte mulți dintre posibilii delegați, că nu știm încă delegații, cel puțin delegații care au opțiunea de a mă susține pe mine, au o opțiune stabilă în materie de susținere care este dictată de considerente mai puțin de conjunctură, cât de evaluarea candidaturilor și mai ales comparația dintre mine și contracandidatul meu”, a spus Orban.

Întrebat dacă Florin Cîțu va mai avea șanse în cazul în care nu va mai fi premier la Congres, Orban a spus că este sigur de victoria sa pentru al doilea mandat.

„Eu consider că am șanse foarte mari să câștig Congresul PNL indiferent de rezultatul moțiunii de cenzură”, a spus Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban