x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Îmi doresc să înceteze atacurile reciproce

Orban: Îmi doresc să înceteze atacurile reciproce

22 Aug 2021   •   15:30
Orban: Îmi doresc să înceteze atacurile reciproce
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că vrea să înceteze atacurile „reciproce” în campania pentru alegerea președintelui partidului. Declarațiile au fost făcute, duminică, la Oradea.

Orban a susținut, duminică, la Oradea, că își dorește ca, odată cu debutul campaniei interne pentru președinția PNL, să înceapă și recredibilizarea Partidului Național Liberal.

„În această campanie internă voi avea mesaje pozitive, constructive, echilibrate, care au darul de a arăta românilor că suntem serioși și preocupați să asigurăm o guvernare performantă”, a spus Orban.

Liderul PNL a mai spus că vrea să înceteze atacurile de până acum, între echipele angrenate în lupta internă.

„Îmi doresc să înceteze atacurile reciproce în această campanie. Ceea ce trebuie să dovedești pentru a dobândi calitatea de președinte al Partidului Național Liberal este măsura în care ești muncitor, ai viziune, obiective, că ai capacitatea de inspira ca lider și că știi să pui în practică un management serios pentru partid. De aceea, în campanie mă voi referi mai puțin la contracandidatul meu și mai mult la ceea ce vreau să fac pentru Partidul Național Liberal”, a mai spus Orban.

Congresul PNL, în care se va alege președintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează premierul Florin Cîțu și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ultimul fiind președinte PNL în funcție.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban