x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, reacție după trădarea lui Turcan: Nu am obiceiul să regret

Orban, reacție după trădarea lui Turcan: Nu am obiceiul să regret

12 Iun 2021   •   14:10
Orban, reacție după trădarea lui Turcan: Nu am obiceiul să regret
Sursa foto: Hepta

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, sâmbătă, la Botoșani, dacă se simte trădat de Raluca Turcan, care îl va susține la alegerile interne pe Florin Cîțu, și dacă regretă că a sprijinit-o să fie vicepremier în Guvernul pe care l-a condus: „Nu am obiceiul să regret”, a spus Orban.

Întrebat, într-o conferință de presă, la Botoșani, dacă se simte trădat de Raluca Turcan, care a fost a fost vicepremier în Guvernul pe care l-a condus și care și-a anunțat susținerea pentru Florin Cîțu la alegerile interne, Ludovic Orban a spus că Turcan este „doar un delegat la Conrges”.

„Raluca Turcan a fost susținută de mine pentru funcția de prim-vicepreședinte la Congresul din 2017, ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaților, vicepremier în Cabinetul pe care l-am condus și am susținut-o și pentru funcția de ministru al Muncii la constituirea Guvernului. Dacă are o opțiune, este dreptul oricărui membru al PNL. Repet, la Congres vor veni 5.000 de delegați”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă regretă sprijinul pe care i l-a acordat Ralucăi Turcan, Orban a răspuns: „Nu am obiceiul să regret. Am obiceiul să fac analize și evident că întotdeauna oamenii pot să îți facă surprize. Important e să știi ce trebuie să faci pe viitor”.

Întrebat, în continuare, dacă Raluca Turcan va mai face parte din echipa guvernamentală în cazul în care el va fi reales președinte al PNL, Ludovic Orban a spus că va susține candidați pentru fiecare funcție în conducerea PNL, după Congres, însă despre Guvern discuțiile vor avea loc, între liberali, după Congresul din 25 septembrie.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, recent, că la Congresul în care se va alege noua conducere a PNL îl va susține pe Florin Cîțu. De altfel, Turcan a fost alături de Florin Cîțu când acesta și-a anunțat candidatura.

×
Subiecte în articol: ludovic orban