x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, replică pentru Firea: Nu vom crește taxe și impozite

Orban, replică pentru Firea: Nu vom crește taxe și impozite

30 Oct 2020   •   12:05
Orban, replică pentru Firea: Nu vom crește taxe și impozite
Sursa foto: Gov.ro

Guvernul nu va crește taxele și impozitele, spune premierul Ludovic Orban, în replică la afirmațiile social-democraților.

”Nu vom crește taxe și impozite. O mai spun o dată, fiindcă văd lansate o dată la două zile apare câte o năzdrăvănie care e preluată fără niciun fel de legătură. Susținem categoric cota unică de impozitare și nu vom majora taxe. Este împotriva obiectivului fundamental pe care îl are guvernul - accelerarea relansării economice. Nu poți pune frâne, bariere de tip fiscal”, afirmă Ludovic Orban.

Social-democrații au anunțat joi că îl vor cheama pe premierul Ludovic Orban în fața Parlamentului să prezinte un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor: „Românii să afle care sunt intențiile concrete cu privire la TVA”.

„Am luat decizia să facem demersurile necesare astfel încât să-l chemăm pe premier în Parlament cu un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor. Nu înțelegem de ce nu este urcat în transparență decizională și în transparență publică proiectul de buget pe anul viitor. Dacă nu e nimic de ascuns, dacă totul este corect pentru români, de ce nu e publicat proiectul de buget? De ce nu se organizează o conferință la nivel guvernamental, astfel încât toți românii să afle care sunt intențiile concrete cu privire la TVA, de exemplu”, spune Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban