x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-COVID, o decizie neinspirată

Orban: Scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-COVID, o decizie neinspirată

19 Oct 2020   •   13:27
Orban: Scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-COVID, o decizie neinspirată
Sursa foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni, 19 octombrie, la sediul PNL, că scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-COVID a fost o „decizie neinspirată”.

„Planul de disponibilizare este un plan care va fi aplicat într-o perioadă, astfel încât să nu afecteze pacienţii care sunt trataţi, să nu rămână niciun pacient care are nevoie de servicii medicale fără serviciile medicale. Pe de altă parte, acolo pacienţii COVID care au şi alte afecţiuni pot fi trataţi de alte afecţiuni. Dar scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-COVID, după părerea mea, a fost o decizie neinspirată şi avem nevoie de Spitalul Colentina în integralitatea sa şi de toate cadrele medicale de acolo, care au dobândit deja o experienţă şi pot să ne susţină foarte mult la nivelul Bucureştiului", a afirmat Ludovic Orban.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat duminică, 18 octombrie, că nu mai sunt locuri la ATI în București, iar de luni Spitalul Colentina va funcționa în totalitate pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

×
Subiecte în articol: ludovic orban spitalul colentina