x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban se declară foarte mulţumit de activitatea miniştrilor

Orban se declară foarte mulţumit de activitatea miniştrilor

03 Feb 2020   •   16:05
Orban se declară foarte mulţumit de activitatea miniştrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că este foarte mulţumit de activitatea miniştrilor şi că aceştia sunt oameni corecţi, cinstiţi şi muncitori.


"Sunt foarte mulţumit de activitatea miniştrilor. Eu i-am evaluat într-o perioadă destul de lungă, sunt oameni a căror carieră, al căror background profesional este greu de pus în discuţie, sunt oameni corecţi, oameni cinstiţi şi oameni muncitori, oameni care fac tot ce depinde de ei ca să fie realizat programul de guvernare şi să îmbunătăţească funcţionarea domeniilor pe care le coordonează. Sunt foarte mulţumit de activitatea miniştrilor", a spus Orban la Palatul Parlamentului, întrebat dacă este mulţumit de modul în care comunică miniştrii, având în vedere că au fost liberali care i-au criticat pe unii dintre ei.

Orban a menţionat că miniştri nu "fug de presă".

"Eu greşesc că stau oricât e nevoie, pe orice fel de întrebare, pe orice fel de subiect. În mod normal, un ministru trebuie să comunice şi aşa i-am sfătuit: atunci când au de comunicat lucruri importante, proiecte de lege, lansarea de programe, semnarea de contracte, subiecte precise. Şi pe subiecte controversate. Nu a fugit nimeni de presă şi de fiecare dată vi s-a dat răspuns la orice fel de întrebare", a afirmat el.

Întrebat de ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a evitat să răspundă unor întrebări puse de jurnalişti, Orban a spus: "Vă sfătuiesc, de exemplu, să vă duceţi la nişte case de pensii să vedeţi că nu mai există penibilele ghişee la care pensionarii erau ţinuţi, iar pensionarul a fost pus pe picior de egalitate cu funcţionarul şi este servit faţă în faţă".

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ludovic orban