x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Sunt convins că la sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie, PNRR al României va fi aprobat

Orban: Sunt convins că la sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie, PNRR al României va fi aprobat

22 Aug 2021   •   16:30
Orban: Sunt convins că la sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie, PNRR al României va fi aprobat

 Ludovic Orban, s-a anuntat astazi ca este convins că "la sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie", va fi aprobat şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României, subliniind că PNRR "nu are nicio legătură" cu reformele în justiţie.

"Obiectivul nostru este ca PNRR, chiar dacă nu este aprobat şi nu suntem între primele 16 ţări, să fie un instrument de dezvoltare a României, să nu fie, în niciun caz, un eşec. Negocierile continuă, sunt convins că la sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie, va fi aprobat (...). Problema e să pregătim implementarea lui cât mai rapidă, prin simplificarea procedurilor, prin crearea rapidă a mecanismului instituţional de implementare, prin acordarea către autorităţile locale care au viteza de implementare a proiectelor a cât mai multor tipuri de proiecte pe care le pot derula pe tipurile de finanţări care există în PNRR. Şi am convingerea că pentru noi, PNRR reprezintă o oportunitate uriaşă pe care o vom fructifica în beneficiul României ", a declarat Ludovic Orba, duminică, la finalul şedinţei Colegiului Director al PNL Bihor.

 

×