x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paradă inedită a umaniștilor în Piața Constituției

Paradă inedită a umaniștilor în Piața Constituției

de Ion Alexandru    |    02 Dec 2020   •   08:19
Paradă inedită a umaniștilor în Piața Constituției

 Umaniștii au onorat Ziua Națională a României cu o paradă surprinzătoare în fața Palatului Parlamentului. Respectând regulile sanitare de prevenție stabilite de autorități, membrii PPU (social-liberal) au defilat în costume populare și cu steaguri tricolore în Piața Constituției, arătându-și respectul pentru Ziua Națională și demonstrând Credință în România, arată reprezentanții formațiunii.

Defilarea a fost deschisă de un cal de paradă, calul fiind simbolul Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal), semnificând Demnitatea, Onoarea și Curajul. „Trebuie să fim mândri că suntem români, să ne iubim patria și tradițiile, să respectăm această țară și să ne amintim mereu de eforturile strămoșilor noștri, oameni harnici, curajoși, cu credință în Dumnezeu, care prin sacrificiile lor ne-au oferit șansa de a trăi pe aceste meleaguri minunate. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”, a transmis Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5.

Ulterior, acesta le-a transmis un mesaj special românilor, de ziua lor. Poiedone a postat un videoclip cu o defilare a PP-USL și le-a urat românilor să scape de pandemie, dar și să se bucure de delicioase tradiții culinare românești, precum fasolea cu cârnați. 

 

 

×