x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Parlamentar USR: Cei care au votat PNL au fost înșelați

Parlamentar USR: Cei care au votat PNL au fost înșelați

de Ion Alexandru    |    17 Iun 2020   •   10:24
Parlamentar USR: Cei care au votat PNL au fost înșelați

Deputatul USR Claudiu Năsui scrie pe contul său de socializare că liberalii au mințit atunci când au promovat debirocratizarea, iar acest lucru este dovedit atât de acțiunile din Parlament, dar și de acțiunile președintelui Klaus Iohannis.

“România e una dintre puținele țări din lume în care dacă vrei să-ți deschizi a 2-a firmă trebuie să cauți o rudă sau pe cineva să fie asociat simbolic. (…) Antreprenorii sunt niște evazioniști în așteptare, conform statului român (PNL mai precis)”, susține Năsui.

Acesta precizează că USR a depus, încă de acum trei ani, o lege în Parlament pentru modificarea acestei situații, însă, după promulgare, a fost trimisă la reexaminare de către Klaus Iohannis.

“Cu multă trudă, legea a mai trecut o dată prin Parlament. Tocmai atunci guvernul PNL a atacat-o la CCR ca să o mai întârzie puțin. PNL a făcut toate acestea. A mințit în campania electorală că susține mediul de afaceri și debirocratizarea. De fapt cei care au votat PNL au fost înșelați. Pentru că PNL a folosit voturile lor pentru a susține birocrația absurdă din România”, mai adaugă USR-istul. 


 

×
Subiecte în articol: Claudiu Năsui