x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Dacă un PSD-ist dansa cu Bercea Mondialul era cel mai mare corupt!"

Ponta: "Dacă un PSD-ist dansa cu Bercea Mondialul era cel mai mare corupt!"

de Gabriela Mladin    |    24 Mar 2011   •   15:05

Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat la Târgu-Jiu că dacă în locul lui Mircea Băseascu era un membru PSD, până acum i se punea eticheta de cel mai mare corupt: “Dacă un PSD-ist dansa cu Bercea Mondialul, era cel mai mare corupt al ţării. Cum, însă, e fratele preşedintelui, lucrurile se schimbă. Am văzut şi discursul preşedintelui. Domnia sa vorbeşte despre corupţi răi şi corupţi buni. Când sunt de la PSD, sunt corupţii cei răi, când sunt din sfera PD-L sau apropiaţi de-ai dumnealui, sunt corupţi buni”, a susţinut Victor Ponta.

În acelaşi timp, Victor Ponta a comentat şi problemele cu Adrian Severin şi spune că ceea ce i s-a întâmplat europarlamentarului reprezintă o ruşine pentru partidul pe care-l conduce. Acesta spune că a stat de vorbă cu ceilalţi colegi ai lui Severin de la Bruxelles şi că acestora le-a crăpat obrazul când în plenul şedinţei a fost huiduit şi trimis in ultimul rand al Parlamentului European. “Am vorbit cu câţiva colegi din Parlamentul European şi mi-au spus că l-ea crăpat orazul de ruşine când domnul Severin a fost huiduit şi trimis în ultimele rânduri ale Parlamentului. Ceea ce s-a întâmplat, reprezintă o ruşine pentru PSD”, susţine Ponta.

Preşedintele PSD mai spune că aşteaptă decizia organizaţiei PSD Bucureşti în privinţa excluderii lui Adrian Severin din partid şi că până atunci nu doreşte să intervină, respectând regulile din statut. “Statutul PSD nu este Codul lui Boc, nu se poate lua o decizie peste noapte. Este o chestiune de o zi, două, trei, dar trebuie respectate regulile de partid. Mi-aş fi dorit ca, odată cu retragerea sprijinului politic să-şi piardă şi mandatul. Cred, însă, că domnul Severin îşi va da demisia din Parlamentul European”, a mai declarat Victor Ponta.

×