x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: E esenţial pentru Iohannis şi pentru PNL să facă alegeri înainte de 1 septembrie

Ponta: E esenţial pentru Iohannis şi pentru PNL să facă alegeri înainte de 1 septembrie

24 Ian 2020   •   11:04
Ponta: E esenţial pentru Iohannis şi pentru PNL să facă alegeri înainte de 1 septembrie

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că alegerile anticipate sunt esenţiale pentru preşedintele Klaus Iohannis şi pentru Partidul Naţional Liberal.

El a declarat vineri că, dacă liberalii nu vor organiza alegerile parlamentare înainte de 1 septembrie, nu vor avea şanse să le câştige la termen.

"E esenţial pentru domnul Iohannis şi pentru PNL să facă alegeri înainte de 1 septembrie, când vine urgia. Dacă fac după 1 septembrie, în toamnă, o să păţească cum a păţit şi domnul Cioloş. Vă aduceţi aminte... În ianuarie 2016, domnul Cioloş era foarte popular. În decembrie nu mai avea lumea răbdare să scape de el o dată. Cred că aşa va fi şi cu liberalii. Îi înţeleg politic de ce vor să facă anticipate, pentru că altfel în decembrie probabil o să piardă", a afirmat Ponta într-o conferinţă de presă.

PNL, potrivit acestuia, a fost total nepregătit să guverneze România, atât prin lipsa de oameni, cât şi prin lipsa de proiecte.

"Eu vreau (alegeri anticipate - n.r.), dar aş vrea să ştim adevărul, nu să ne spună o zi că ne măresc pensiile, a doua zi că nu măresc, o zi că fac autostradă, a doua zi că nu fac. Nici ei nu mai ştiu. S-au încurcat în minciunile lor şi, evident, ceea ce am spus în noiembrie, când nu am votat Guvernul Orban, că erau total nepregătiţi să guverneze. Total nepregătiţi! Nici oameni, nici proiecte, nici soluţii, doar se jeluiesc că nu se poate. Atunci mai bine îi lăsaţi pe PSD-işti, dacă nu se poate!", a adăugat preşedintele Pro România.

Totodată, Ponta şi-a manifestat nedumerirea de unde vor face rost de bani liberalii dacă vor câştiga eventualele alegeri anticipate.

"Ce nu înţeleg eu un lucru: şi dacă fac anticipate, au bani de pensii? Dacă fac anticipate, se dă drumul la autostrada Moldovei? Dacă fac anticipate, cresc alocaţiile? De unde? Din anticipatele astea încep să curgă banii? E o păcăleală de fapt. Hai să nu se prindă oamenii că tot ce a zis nu fac", a mai spus Victor Ponta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta