x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a trecut la liberali: "PNL este singurul partid care poate implementa politici de dreapta în România"

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a trecut la liberali: "PNL este singurul partid care poate implementa politici de dreapta în România"

de Veronica Micu    |    06 Mar 2013   •   13:16
Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a trecut la liberali: "PNL este singurul partid care poate implementa politici de dreapta în România"
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Deputat Mihai Stănişoară a renunţat la Partidul Democrat Liberal şi s-a înscris în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele PNL Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă.

"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă spre viitor. Singurul partid care poate susţine şi implementa politici de dreapta în România este PNL. Mă alătur colegilor liberali în proiectul de construire a dreptei în România. PNL are multe responsabilităţi şi foarte mult de muncă. Mie nu mi-a fost niciodată frică de muncă. Intru în PNL şi-i asigur pe colegii mei că pornesc sincer. corect şi performant. Mulţumesc preşedintelui Antonescu şi celorlalţi pentru încredera pe care mi-o acordă", a declarat Mihai Stănişoară, într-o conferinţă de presă.

Fostul pedelist a mai spus că nu a avut nicio discuţie cu Vasile Blaga. "Am considerat că este bine ca toată lumea să afle în acelaşi moment despre decizia mea", a spus Mihai Stănişoară.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că "Mihai Stănişoară este un om de dreapta, un om pe care orice partid ar dori să-l aibă în rândurile sale".

"Voi cere BPC şi Delegaţiei Permanente a PNL ca Mihai Stănişoară să îndeplinească o funcţie de vicepreşedinte", a mai spus Antonescu.

×