x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Piedone: Politica s-a terminat odată cu campania electorală

Primarul Piedone: Politica s-a terminat odată cu campania electorală

de Ion Alexandru    |    04 Noi 2020   •   08:18
Primarul Piedone: Politica s-a terminat odată cu campania electorală

Noul primar al Sectorului 5, umanistul Cristian Popescu Piedone, a depus, ieri, jurământul pentru preluarea mandatului. Acesta a atras atenția că, în următorii patru ani, va fi un edil orientat către cetățeni, solicitându-le membrilor Consiliului Local să depună proiectele promise înainte de alegeri. Piedone arată că vremea politicii a trecut și că a sosit vremea faptelor.

„Politica s-a terminat odată cu campania electorală. Cetăţenii Sectorului 5, împreună cu dumneavoastră, reprezentanţii domniilor lor în consiliul local, vom face o politică de transparenţă, o politică a cetăţeanului, o politică în care acest sector se va dezvolta, o politică în care pe primul plan vor sta cetăţenii Sectorului 5”, a precizat primarul. Piedone arată că este deschis colaborării cu noul consiliu, indiferent de apartenența politică. 

„În perioada următoare, liderii de grup să venim pentru a întocmi proiectele cu care v-aţi prezentat în perioada campaniei electorale şi le-aţi promis cetăţenilor Sectorului 5”, a conchis Cristian Popescu Piedone.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone