x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul Sectorului 4 și noul Consiliu Local au depus jurământul de învestitură

Primarul Sectorului 4 și noul Consiliu Local au depus jurământul de învestitură

21 Oct 2020   •   12:42
Primarul Sectorului 4 și noul Consiliu Local au depus jurământul de învestitură
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și noul Consiliu Local au depus, miercuri, 21 octombrie, jurământul de învestitură.

„Este cel mai important să fim sănătoşi şi sunt convins că împreună atât Consiliul Local, cât şi aparatul Primăriei vom lua măsurile necesare pentru a limita extinderea acestei epidemii de coronavirus, vom lua măsurile care-i vor determina pe oameni să se simtă în siguranţă, iar problemele de sănătate pe care această epidemie le generează să fie limitate", a spus Daniel Băluţă.

De asemenea, acesta a menționat că va continua toate proiectele pe care le-a început și a promis că în acest mandat va termina clinica universitară de stomatologie.

„Vă asigur că toate proiectele pe care le-am început vor continua, că în acest mandat vom termina clinica universitară de stomatologie, că în acest mandat vom avea cu siguranţă în Sectorul 4 o nouă staţie de metrou, că în acest mandat vom realiza în principiu toate lucrurile pe care le-am promis în această campanie electorală", a dat asigurări Daniel Băluţă.

×
Subiecte în articol: sector 4 consiliu local daniel baluta