x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Restaurantul de la Parlament urmează să fie externalizat. Cât mai costă un meniu complet pentru aleșii țării

Restaurantul de la Parlament urmează să fie externalizat. Cât mai costă un meniu complet pentru aleșii țării

07 Apr 2021   •   16:19
Restaurantul de la Parlament urmează să fie externalizat. Cât mai costă un meniu complet pentru aleșii țării
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Biroul permanent al Camerei Deputaților a aprobat, marți, externalizarea restaurantului de la nivelul S2 al Palatului Parlamentului.

Astfel, potrivit memorandumului aprobat de Biroul permanent, externalizarea prezintă pentru direcția alimentație următoarele beneficii: dotarea spaţiilor cu linii tehnologice de ultimă generaţie şi amenajarea ambientală a spaţiilor destinate servirii şi consumului produselor, o gamă diversificată de produse care să răspundă solicitărilor actuale, o mai bună gestionare a modului de aprovizionare cu materie primă, personal calificat suficient şi eficient.

Restaurantul de la S2 a fost deja mutat, din luna aprilie, într-o altă încăpere, aceea a "Restaurantului Brâncovenesc", „o locaţie elegantă, care oferă un mediu prielnic", se aminteşte în memorandum.

Foto: Lucian Alecu

Prețuri la cantina Parlamentului

Cantina din Parlamentul României are, în continuare, prețuri foarte mici, care concurează cu cele din cantinele studențești.

Aleșii se bucură de preparate dintr-o gamă variată la prețuri foarte mici. Astfel, un parlamentar, care primește o indemnizație lunară de 18.720 de lei brut, trebuie să scoată din buzunar puțin peste 10 lei pentru a mânca un meniu complet.

Foto: Lucian Alecu

Foto: Lucian Alecu

 

×
Subiecte în articol: cantina restaurant palatul parlamentului