x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PS-L a pus bazele unui „Guvern din umbră”

PS-L a pus bazele unui „Guvern din umbră”

de Ion Alexandru    |    13 Ian 2020   •   10:10
PS-L a pus bazele unui „Guvern din umbră”
Sursa foto: DIANA OROS

Platforma Social-liberală și-a creat departamentele de specialitate care vor forma Guvernul din umbră al formațiunii, cu misiunea de a face opoziție constructivă prin politici publice de calitate elaborate de specialiști în domeniile lor. din rândul departamentelor vor fi desemnați viitorii reprezentanți ai PS+L în Guvern, la nivel de miniștri și secretari de stat. Președintele Platformei Social-lLberale, Ilan Laufer (Foto), a anunțat organizarea ședinței inaugurale a Consiliului executiv național. Platforma Socială Liberală și-a desemnat conducerea structurilor teritoriale, în cadrul primului Cex, la care au participat lideri din 35 de județe și municipiul București. la doar o lună de la lansarea formațiunii, liderii PS+L din toată țara s-au reunit la București pentru prima ședință a Cex. evenimentul a reunit 60 de lideri, reprezentând peste 35 de județe din românia, împreună cu cele 6 sectoare ale Capitalei.

În acest sens, au fost luate decizii privind organizarea formațiunii politice, în vederea participării la alegerile locale și parlamentare. Hotărârile vizează modul de organizare și desfășurarea  „Turului româniei 10 în 10”, ocazie cu care vor fi definitivate structurile teritoriale ale PSL.

În timpul Turului vor fi propuși candidații formațiunii la următoarele alegeri. liderii PS+L prezenți au desemnat vicepreședinții teritoriali ai formațiunii, după cum urmează: Radu Lupaș, reprezentând regiunea Transilvania, Andrei Tărnăuceanu, reprezentând regiunea Moldova și Irene Tătaru, reprezentând regiunea Muntenia. de asemenea, Bogdan Diaconu, consultant și om de afaceri, a fost desemnat președinte interimar al organizației de București.

×