x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD anunță suspendarea acțiunilor de campanie din respect pentru victimele tragediei de la Neamț

PSD anunță suspendarea acțiunilor de campanie din respect pentru victimele tragediei de la Neamț

15 Noi 2020   •   11:30
PSD anunță suspendarea acțiunilor de campanie din respect pentru victimele tragediei de la Neamț

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, faptul că în partidul suspendă activitățile de campanie din respect pentru victimele tragediei petrecute la ATI Piatra Neamț.

Președintele PSD spune că în acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale.

„Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență”, a scris Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe Facebook.

Ciolacu a mai spus că PSD a decis suspendarea acțiunilor de campanie pentru alegerile din 6 decembrie.

„Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”, a mai scris Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: psd campanie incendiu piatra neamţ