x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD dă de pământ cu Guvernul PNL-USR: A eșuat lamentabil în ceea ce privește PNRR

PSD dă de pământ cu Guvernul PNL-USR: A eșuat lamentabil în ceea ce privește PNRR

de Alice Petrescu    |    27 Apr 2021   •   16:51
PSD dă de pământ cu Guvernul PNL-USR: A eșuat lamentabil în ceea ce privește PNRR

„Guvernul PNL-USR a eșuat lamentabil în ceea ce privește PNRR!!! Au mințit că au rezolvat cu gazele și au dat chix. Au mințit că au rezolvat cu irigațiile și au dat chix. Au mințit că fac infrastructură și au dat chix”, scriu social democrații pe pagina oficială de Facebook.

 

 

Liderii PSD solicită partidelor parlamentare să iasă din logica "orgoliilor de partid" şi să colaboreze pentru realizarea unui Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) "viabil". De asemnea, PSD propune să fie organizată în Parlament o dezbatere la care să participe reprezentanţii Guvernului, administraţiile locale, reprezentanţii patronatelor şi sindicatelor și ONG-urile de profil.

„Câte refuzuri trebuie să își mai ia de la Comisia Europeană ca să înțeleagă că pur și simplu este o temă care îi depășește?! Să vină în Parlament cu PNRR-ul și să implice toată societatea! Au demonstrat deja că singuri nu pot nimic”, conchid social democrații.

Comisia Europeană a respins proiectul în valoare de 600 de milioane de euro privind conectarea unor localități la gaze naturale, din Planul Național de Redresare și Reziliență. Anunțul a fost făcut de Ludovic Orban, după ședința Biroului Executiv Național, în care liberalii s-au arătat nemulțumiți de negocierile purtate la Bruxelles. La finalul ședinței, Orban a declatat că „sunt chestiuni tehnice care pot fi soluționate”. Comisia a respins, de asemenea, și proiectul Guvernului care prevede alocarea unor fonduri  în valoare de 2,5 miliarde de euro din PNRR pentru irigații.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: psd PNRR