x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, despre campania de vaccinare: Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher

PSD, despre campania de vaccinare: Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher

25 Ian 2021   •   18:45
PSD, despre campania de vaccinare: Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher

PSD susține că în România a fost distrusă orice logică a vaccinării, prin introducerea unor excepții repetate. „În guvernarea < meritocraților >, prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher”, spun social-democrații.

„Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esențiali, ci să bage - peste rând - cât mai multe dintre pilele și relațiile lor! De aceea, au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul! Au distrus orice logică a vaccinării, introducând excepții repetate”, au transmis reprezentanții PSD.

Aceștia susțin că în România „marii campioni ai anticorupției” au corupt și procesul de vaccinare.

„Ticăloșia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în față. În România lui Iohannis și Cîțu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupției au reușit să corupă până și procesul de vaccinare anti-COVID!”, mai spun social-democrații într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a partidului.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: vaccin anti covid-19